Direcció

 

Director dels vivers d’empreses Nexes, a Forallac, i AltaMar, a Calonge i Sant Antoni. Professor associat de la UdG a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i a la Facultat de Turisme. Formador de diferents àmbits de l’emprenedoria. Advisor de diferents startups. Excoordinador del programa d’acceleració d’startups, Startup Catalonia.


Professorat:

 

Investigador júnior a la Càtedra Cambra de l’empresa Familiar, graduat en economia i administració i direcció d’empreses (ADE) per la Universitat de Girona i màster en innovació i recerca en informàtica, especialitat en ciència de dades per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Ha contribuït en múltiples estudis així com el Girona 100 o l’empresa familiar a Catalunya i compta amb àmplia i demostrada experiència en l’anàlisi de grans volums dades, per mitjà de tècniques estadístiques i de Machine Learning.

 

Arquitecte Tècnic en Direcció i Execució d’Obres per la Universitat de Girona i Enginyer de l’Edificació per la Universitat Politècnica de Lleida.
Máster en Medi Ambient i Máster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per la Universitat de Girona. En l’actualitat, doctorand en Sostenibilitat i Eficiència Energètica.
Soci fundador de GREEN BUILDING MANAGEMENT S.L., empresa dedicada a la certificació de sostenibilitat d’edificis (LEED, BREEAM, VERDE), a la certificació energètica d’edificis, formació, sostenibilitat en la gestió i us d’edificis.

 

Co-fundador de Novagroup (empresa consultora d’estratègia, innovació i creativitat) i director general de la Fundació Provada per la Creativació. Professor associat de la UdG.

 

Ha estat creant empreses en línia des de 1997. Va ser cofundador del SaaS iMente.com (Monitorització de notícies en línia i mitjans socials). Ara ha iniciat sol o amb socis varis projectes: Saas per a consumidors, Xarxa d’àngels inversors, Incubadora de projectes i una xarxa de mentors.
Els principals interessos en aquests moments són: SaaS, Producte, Lean Startup, Automatització de màrqueting, CRO & UX.
Experiència professional: Mentors.cat, Five donkeys (Incubadora startups), Solo Enterpreneur (SaaS consumer), BAGI Inversions SL (Xarxa inversors privats), ACCIÓ (Startup Catalonia), Augure, iMente Global S.L. (sold to Augure), Agents inspired S.A. (Spinoff Universitat de Girona), Putput Comunicacions.

 

Enginyer tècnic industrial ( 2004), Postgrau en Sistemes de Control i Certificació Ambiental (2004). Cap de projectes d’enginyeria de l’aigua a ABM. Project manager amb 14 anys d’experiència professional en consultoria especialitzada de sanejament i abastament i en redacció de projectes constructius de depuració i regeneració d’aigües residuals i sistemes de sanejament. Recentment ha estat treballant per diverses administracions en l’elaboració de nombrosos plans directors d’abastament urbà i en treballs de consultoria a nivell internacional.  Actualment també és el responsable del projecte d’innovació GESTOR, amb finançament europeu , el qual relaciona el big data amb les xarxes urbanes de sanejament.

 

Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor per la Universitat de Girona amb més de vint anys d’experiència com a professor. Ha treballat també en empreses privades del sector de les tecnologies de la informació i comunicacions. Actualment és professor titular al Departament d’Enginyeria Elèctrica, Electrònica i Automàtica de la Universitat de Girona. Posseeix àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de sistemes electrònics que involucren adquisició de dades, xarxes de sensors sense fils, comunicacions, processament de senyal, així com tècniques d’intel·ligència artificial.

 

Especialista en innovació tecnològica, sistemes d’adquisició de dades i control, gaudeix de la bona ciència i enginyeria. Treballa a National Instruments des del 1.999 ajudant en la transformació tecnològica d’empreses de tots els sectors industrials. Va desenvolupar el Programa Acadèmic i de Recerca a l’estat espanyol i recentment esdevé Academic Account Manager. Professor Associat a la UdG del 2006-2011.

 

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona, professor associat del Departament de Dret Públic de la Universitat de Girona. Ha estat assistent de recerca a l’Àrea de Ciència Política de la mateixa universitat i estudiant del Màster en Administració i Govern Electrònic de la Universitat Oberta de Catalunya. Tècnic en Administració Electrònica i Transparència a la Diputació de Girona.

 

Enginyer tècnic industrial (2002) i enginyer industrial (2015). Cap de projectes d’enginyeria de l’aigua a ABM. Project manager amb 16 anys d’experiència professional en redacció i direcció d’obres de projectes constructius de depuració i regeneració d’aigües residuals, sanejament urbà, drenatge d’aigües pluvials, tractament i abastament i distribució d’aigua potable. Té un coneixement exhaustiu de la legislació en matèria d’aigües aplicable nacional, dels reglaments regionals i locals que regulen els usos de l’aigua i els sectors del medi ambient a l’Estat Espanyol, així com la directiva marc europea.

 

*La direcció es reservarà el dret a fer canvis en l’equip docent en cas que algun dels professors no pugui impartir la seva matèria, garantint el mateix nivell de qualitat i categoria professional.